Jdi na obsah Jdi na menu
 


Air Europa prodává letenky z kanárských ostrovů do Španělska již za 27 euro

4. 9. 2016

 air-europa.jpg

Ceny letenek z kanárských ostrovů směr kontinentální Španělsko se opět "otřásají". Air Europa zahajuje kampaň, v jejímž rámci prodává letenky z "kanárů" na kontinent od 27 euro.

Air Europa právě zahájila marketingovou kampaň nazvanou "MINIMAX". Její součástí je, mimo jiné, prodej letenek z Kanárských ostrovů na letiště kontinentálního Španělska za cenu od 27 euro.

Kampaň MINIMAX platí pro lety od 12. září 2016 do 15. června 2017. Zahrnuje většinu cílových destinací ve Španělsku, Evropě, Baleárských a Kanárských ostrovech a Jižní Americe. Podmínkou je zakoupení letenek do neděle 11.9.2016. 

Díky této nové podpoře si mohou zákazníci společnosti Air Europa zakoupit letenky za 19 euro za jeden směr pro lety z Baleárských ostrovů na španělskou pevninu, pokud si koupí současně i zpáteční letenku. Za stejných podmínek (zpáteční let) si zakoupí cestující letenky z Kanárských ostrovů na kontinent a zpět, jen cena za jeden let je 27 euro.

Jako z Baleárů a Kanárů na pevninu se nabízejí letenky ze španělské pevniny na Baleáry a Kanáry, zde v cenách již od 39 euro. Do vybraných destinací Jižní Ameriky a Karibiku pak od 259 euro. Zbylé americké destinace se nabízejí od 299 euro.

Společnost Air Europa byla založena v roce 1986 a je leteckou divizí společnosti Globalia Corporation. Od kroku 1991 si společnost Air Europa upevňuje pozici jedné z nejmodernějších evropských leteckých společností. Síť společnosti Air Europa pokrývá velkou část španělského teritoria a také destinace v Evropě, západní Africe, Severní a v Střední a Jižní Americe. V roce 2011 přepravila společnost Air Europa téměř 9 miliónů cestujících – v tomto ohledu byla druhou největší španělskou leteckou společností. Společnost Air Europa, která se zajímá o ochranu životního prostředí a špičkové technologie, disponuje nejvyššími standardy jakosti a bezpečnosti. Průměrné stáří letadel společnosti je 4,5 roku. 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist