Jdi na obsah Jdi na menu
 


Air Europa vstupuje na kanárské nebe

16. 6. 2017

 air-europa2.jpg

Letecká společnost AIR EUROPA dnes oznámila, že 30.10.2017 zahájí leteckou přepravu mezi jednotlivými kanárskými ostrovy. V plánu je od podzimu roku 2018 celkem až 30 linek denně. 

První fází vstupu této letecké společnosti na kanárský trh budou linky mezi Gran Canaria a ostrovy Tenerife (letiště Sever), Fuerteventura a Lanzarote.

Druhá fáze bude obsahovat zvýšení frekvencí jednotlivých spojů a přidání linky mezi Tenerife (letiště Sever) a ostrovem La Palma. Společnost avizuje zavedení této linky od března 2018. 

Třetí a poslední fáze začne v říjnu 2018 a bude obsahovat otevření linek mezi Tenerife a ostrovy Lanzarote, Fuerteventura a El Hierro.

Air Europa od 30.10.2017 bude létat mezi Gran Canaria a Tenerife Sever celkem sedmkrát za den (pondělí až pátek), v sobotu pětkrát a v neděli šestkrát. První letadlo z Gran Canaria vyletí v sedm hodin ráno a poslední přistane v devět večer. 

Co se týká spojení mezi Gran Canaria a Fuerteventura, Air Europa bude od října létat ve všední dny třikrát, v sobotu a v neděli dvakrát. Stejná frekvence letů bude mezi Gran Canaria a Lanzarote.

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist