Jdi na obsah Jdi na menu
 


Banka BANKIA zrušila poplatky, opatření se může týkat 170 tisíc kanářanů

26. 1. 2016

banka-bankia.jpg

Španělská banka BANKIA od 11.ledna zrušila poplatky. Banka představila novou strategii, kdy zákazníci, stávající i noví, neplatí žádné poplatky za údržbu a správu svých účtů. Opatření se může týkat i 170 tisíc kanářanů. Tolik jich má v současnosti účet u této banky a nechává si do ní posílat svou penzi nebo mzdu. 

Zdarma je také používání debetní karty, u kreditní karty stačí pro prominutí poplatků její použití jedenkrát za rok. Uživatelé účtů banky BANKIA budou také těžit z převodů v eurech v libovolném množství bez poplatků a to jakoukoliv bankou nabízenou formou, tedy přes bankomaty, mobilní telefony, internetové bankovnictví nebo na přepážkách banky. 

Zákazníci Bankia mohou také bez poplatků vybírat peníze z více než 5500 bankomatů po celém Španělsku. Kromě toho mohou zákazníci učinit až čtyři výběry měsíčně bez dalších nákladů v hotovosti v 12.300 bankomatech sítě RED a 6 tisících bankomatech Banco Sabadell, bez omezení výše výběru.

Jedinou podmínkou je zasílání penze (minimálně 200 euro měsíčně), výplaty (minimálně 450 euro měsíčně) nebo dávek v nezaměstnanosti (minimálně 200 euro měsíčně) na účet v bance. 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist