Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brad Pitt, Marion Cotillard a Robert Zemeckis doslova rozbouřili hlavní město Gran Canaria

21. 5. 2016

brad-pitt.jpg

Přítomnost takových hvězd filmového plátna, jako jsou režisér Robert Zemeckis a herci  Brad Pitt a Marion Cotillard, obrátila život v Las Palmas doslova naruby. Většina štábu včetně hvězd přiletěla ve čtvrtek a v noci z pátku na sobotu se začalo s natáčením.  Práce na novém filmu Allied bude v hlavním městě Gran Canaria pokračovat až do pozdních pondělních hodin, poté se filmaři přesunou na sousední ostrov Fuerteventura.

Bez nadsázky lze říct, že v Las Palmas se přepisují dějiny. Holywoodské superstar, jako jsou Brad Pitt, Marion Cotillard, Robert Zemeckis nebo Lizzy Caplan, Matthew Goode a Jarred Harris, natáčející v ulicích hlavního města, patří rozhodně mezi největší hvězdy, co ostrov v posledních letech navštívili. 

Po dokončení natáčení v Londýně odletěli všichni protagonisté filmu Allied směr kanárské ostrovy. Letadlo s Bradem Pittem a ostatními přistálo na letišti Gran Canaria v 15.00 hodin ve čtvrtek. Štáb, který čítá něco přes sto lidí, opustil Anglii na palubě pronajatého letadla společnosti EuroAtlantic Airways ve čtvrtek v 11.10 hodin na letišti Stansted. Brad Pitt byl prvním, kdo vystoupil na letišti Gran Canaria. Na sobě černý klobouk a sluneční brýle, nešel do terminálu a neprodleně odjel v bílém Jeepu do hotelu Santa Catalina (FOTO z příjezdu).  

Hotel Santa Catalina hostí většinu herců a členů štábu, kde však bydlí Pitt nebylo oficiálně oznámeno. To, že herec odjel do hotelu Santa Catalina neznamená, že v tomto hotelu bydlí. Agentura, která zajišťuje veškerý servis pro filmaře, pobyt Pitta úzkostlivě tají. Přítomnost jeho manželky Angeliny Jolie a šesti dětí se nepodařilo potvrdit, ale na sociálních sítích je mnoho lidí, kteří přísahali, že herečku viděli v turistické oblasti na jihu ostrova Gran Canaria.

Držitelka Oscara, francouzská herečka Marion Cotillard, přijela do Las Palmas o den později než většina štábu a to přímo z francouzského Cannes - FOTO. Média často spekulují o jejím vztahu s Pittem, který se měl "rozhořet" právě při natáčení snímku Allied. 

Filmaři začali pracovat v ulicích Las Palmas v pátek večer - FOTO. Stovky zvědavých diváků tak mohly slyšet to nefalšované : "světlo, klapka", které vždy znamenají začátek natáčení filmových scén. Las Palmas si tak zvyká na některé uzavřené ulice a změnilo se pro potřeby filmařů na Casablancu 40. let minulého století. Let, do kterých je zasazen děj filmu - FOTO. Hvězdy lze však zahlédnout na ulicích při troše štěstí i mimo natáčecí čas - VIDEO

Po dokončení natáčení v hlavním městě Gran Canaria se část štábu přesune na ostrov Fuerteventura, kde se budou natáčet scény s plážemi a ve vnitrozemí. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist