Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brad Pitt hledá na Gran Canaria dům na dobu natáčení filmu Allied

7. 5. 2016

brad-pitt-allied.jpg

Odpočítávání první klapky filmu ALLIED na ostrově Gran Canaria již započalo. Filmaři ukončili natáčení scén v Londýně a pomalu se včetně herců přesouvají na Gran Canaria.

Allied je americký romantický thriller režírovaný Robertem Zemeckisem a napsaný Steven Knightem. Děj filmu je údajně založen na skutečném příběhu z let druhé světové války. Brad Pitt hraje zpravodajského důstojníka, který se v Casablance zamiluje do francouzské odbojářky, ztvárněné Marion Cotillard. Ve filmu dále hrají Lizzy Caplan, Matthew Goode a Jared Harris. Film bude mít premiéru 23. listopadu 2016 a připravuje se pod záštitou Paramount Pictures. Natáčení začalo v březnu 2016 v Londýně, nyní se filmaři přesouvají na Gran Canaria.

Zatímco filmový štáb si jako hlavní "stan" vybral budovu Infecar v Las Palmas, Brad Pitt podle sdělení štábu hledá k pronájmu dům. Herec chce bydlet, ostatně tak jako vždy během natáčení, trochu stranou od "filmového ruchu". A že nehledá dům jen tak ledajaký svědčí informace, že se agentury, zajišťující servis pro herce, snaží najít vhodný dům v historické čtvrti Vegueta. To vše naznačuje, že by s americkým hercem mohla z Londýna na ostrov přiletět i jeho manželka Angelina Jolie a jejich děti. Pitt měl rodinu ve své blízkosti i během natáčení v Londýně a tak je jejich příjezd pravděpodobný. 

Natáčet se v Las Palmas bude na náměstí "Plaza Cairasco", v ulici "calle Canalejas" a náměstí Belén María. Filmaři si zde vytvoří prostředí z druhé světové války a součástí natáčení bude i mnoho explozí a také střelba. Štáb dostal na natáčení velkou řadu výjimek a povolení a tak se dá očekávat, že diváci, kteří přidou natáčení shlédnout na vlastní oči, uvidí velmi zajímavé scény včetně historických kostýmů a vozidel. 

Natáčení filmu není významné pro ostrov jen díky návštěvě známých herců, ale také přinese příjmy v řadě odvětví, jako je ubytování (štáb má několik set členů), pohostinství, doprava nebo i catering. 

Přesné údaje, včetně dne příletu Brada Pitta a jeho rodiny, úřady důsledně tají.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist