Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česká posádka Kopecký a Dresler je favoritem Rally Islas Canarias

11. 3. 2013

 

fabia-rally-canarias.jpeg

Celkem 69 týmů se zúčastní 37.ročníku Rally Islas Canarias 'El Corte Inglés', který se koná na silnicích Gran Canaria 21. až 23.3.2013. 

 

V kategorii FIA pojede celkem 30 posádek, v národním poháru a poháru autonomní oblasti se pak přihlásilo 39 týmů. Podle startovní listiny, která byla dnes zveřejněna, se jedná o rekordní počet zahraničních týmů (17) reprezentujících 13 zemí. 

Český tým Jan Kopecky a Pavel Dresler (Skoda Fabia S2000), který je aktuálně na druhém místě průběžného pořadí  European Rally Championship, bude mít na kapotě startovní číslo 1.

Číslo 2 je rezervované pro posádku Craig Breen-Paul Nagle (Peugeot 207 S2000), následovanou dvojicí Daniel Oliveira-Antonio Costa (Ford Fiesta RRC), Luis Monzón-José Carlos Déniz (MINI John Cooper Works RRC) a Robert Kubica-Naciek Baran (Citroën DS3 RRC).

Národní pohár a pohár autonomie má v čele startovní listiny jezdce Miguel Fuster (Porsche 997 GT3), aktuálního šampióna Španělska v rallye na asfaltu, kterému dělá kopilota Daniel Cué.

Soutěž autonomní oblasti má na startu šampióna - dvojici Fernando Capdevila-David Rivero (Ford Focus RS WRC) a a José María Ponce-Carlos Larrodé (BMW M3).

Oficiální představení týmů se uskuteční přístí středu v Las Palmas a ve stejný den budou známy podrobnosti celé soutěže včetně termínů jednotlivých rychlostních zkoušek. 


 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist