Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dream Team USA 2014 přijede na Gran Canaria

9. 4. 2014

dream-team-usa.jpg

Není snad basketbalového fanouška, který by neznal jména LaMarcus Aldridge, Carmelo Anthony, Bradley Beal, Tyson Chandler, DeMarcus Cousins, Stephen Curry, Anthony Davis, Andre Drummond, Kevin Durant, Kenneth Faried, Paul George, Blake Griffin, James Harden, Gordon Hayward, Dwight Howard, Andre Iguodala, Kyrie Irving, LeBron James, Kyle Korver, David Lee, Kawhi Leonard, Damian Lillard, Kevin Love, Chris Paul, Derrick Rose, Klay Thompson, Russell Westbrook a Deron Williams.

Ale upřímně, mnohá jména osloví i basketbalové amatéry, tedy z řad diváků. Prostě : je to americký Dream Team 2014. A ten přijede v srpnu na Gran Canaria.  

Ostrovní vláda Gran Canaria, vlastník Gran Canaria Arena, multifunkční haly v Las Palmas, kde se bude hrát jedna ze skupin Mistrovství světa 2014 v basketbalu, dnes oznámila, že se dohodla s reprezentací USA, že poslední přípravný zápas před mistrovstvím sehraje na Gran Canaria. 

Repreznetace USA, Drem Team 2014, se utká v Las Palmas 26.8.2014 se Slovinskem, bude to poslední přípravný zápas Dream Temu před mistrovstvím světa. 


 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist