Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbalista Tomáš Pekhart přestoupil do UD Las Palmas

14. 8. 2018

pekhart.jpg

Začátek druhé nejvyšší španělské fotbalové soutěže se blíží a klub z Gran Canaria, který se musel na začátku léta rozloučit s Primera Division, se snaží posílit a upevnit své naděje na rychlý návrat mezi španělskou klubovou elitu. 

Poslední posilou, kterou právě oznámil klub se sídlem v Las Palmas, je český útočník Tomáš Pekhart

Tomáš se narodil 26.května 1989 v Sušici a na začátku kariéry zkoušel štěstí i v anglické Premier League, od července 2017 hraje za izraelský klub Hapoel Beerševa. Mimo ČR působil na klubové úrovni ještě v Německu a Řecku. V sezoně 2008/09 získal se Slavií Praha mistrovský titul a stal se velice platným hráčem v české reprezentaci do 21 let. V letech 2010–2013 odehrál 19 zápasů v dresu českého reprezentačního A-mužstva, vstřelil dvě branky. V sezóně 2017/18 se stal mistrem Izraele s klubem Hapoel Beerševa,

Nyní se Pegas, jak mu spoluhráči a fanoušci také říkají, upsal na dva roky klubu z Gran Canaria. Z Izraele přišel jako volný hráč a klub z Las Palmas za něj nemusel platit žádné odstupné. 

Za web GRANCANARIAFORUM.CZ držíme Tomášovi v novém působišti palce a přejeme jemu a samozřejmě i klubu UD Las Palmas rychlý návrat mezi španělskou fotbalovou elitu. 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist