Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maspalomas Winter Pride začíná již 9.listopadu

29. 10. 2015

winter-pride-maspalomas.jpg

Obchodní centrum Yumbo bude v týdnu od 9. do 15.listopadu hostit již podruhé Winter Maspalomas Pride. Při této příležitosti, kdy se očekává účast více než 20 tisíc gayů a lesbiček, bude centrum Yumbo hostit řadu výstav a hudebních vystoupení.

Jak se vyjádřil zástupce pořadatelů, Emiel Wijnberg, zimní gay Pride Maspalomas 2015 se bude konat pod heslem "Svoboda a jednota" a nabídne zdarma program "jedinečný na světě, vzhledem ke kvalitě a úrovni akce ".

Wijnberg zdůraznil, že účast a úspěch prvního ročníku Winter Pride zvýšil podporu sponzorů ", což posílilo pozici Maspalomas jako nejlepší gay-friendly destinace Evropy.

Radní pro oslavy oslavy okresu San Bartolomé, José Carlos Alamo, poblahopřál organizátorům a uvedl, že "Maspalomas je pravděpodobně jedinou z obcí ve Španělsku s nejvíce "hromadných" a vysoce kvalitních pořadů ročně, jako je Mezinárodní karneval, Gay Pride a Winter Pride."

V průběhu Winter Gay Pride se v listopadu představí například Ruth Lorenzo, která reprezentovala Španělsko na Eurovision 2014, a světově proslulá americká skupina "The Three Degrees".

Více info na WEBu pořadatelů. 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist