Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gran Canaria Oktoberfest 2012

24. 8. 2012

  

Krombacher, Erdinger, Franziskanner, Beck´s, tak taková piva si budou moci, co hrdlo bude ráčit, dopřávat návštěvníci Oktoberfestu ve městě Gáldar na severu Gran Canaria. 

Možná se mnozí z Vás až do dnes domnívali, že Oktoberfest patří k bavorskému Mnichovu, zdá se však, že i takové zdánlivě nerozlučné spojení bude v dnešním globalizovaném světě prolomeno. 

Německých turistů, ale především stálých obyvatel ostrova každoročně přibývá, navíc také trvalí obyvatelé Gran Can začínají pomalu ale jistě přicházet na chuť nejen cizímu pivu, ale i mezinárodní kuchyni. A tak vyjma v úvodu vyjmenovaných piv bude k dispozici výběr speciallit německé kuchyně jako jsou bavorské klobásky, vepřová kolena a další, hrát bude k posezení i tanci německá hudba a účast přislíbili taktéž němečtí zpěváci a umělci. Zdá se, že o autentičnost bude rozhodně postaráno. 

Takže, kdo má zájem a kdo si nechce nechat ujít možnost ochutnat dobrá piva a zažít atmosféru kanárského Oktoberfestu, měl by si do diáře poznamenat : 

KDE? Plaza de Santiago de Gáldar

KDY? v sobotu 20.10.2012 od 12 do 23 hodin  

 

A protože němečtí turisté a usedlíci nežijí jenom na severu ostrova, ale převážně na jihu, stalo se již takovou tradicí pořádat Oktoberfest i na Playa del Inglés.

Letos to bude dokonce ve třech dnech, zřejmě aby slavnosti piva stihli i residenti, kteří na ostrov přilétají až k polovině října, aby zde trávili příjemnou zimu. 

K ochutnání budou tradičně bavorské speciality, živá hudba a bavorská Olympidáda. Pro radost a na žízeň se bude točit Franziskaner Weissbier . 

KDE? hotel Maritim Playa, přímo proti CC Kasbah

KDY? 29.9, 6.10. a 13.10., vždy od 17:00. Do kdy není uvedeno ...:-)

 

Takže nezbývá než popřát příjemnou zábavu und Ein Prosit, bitte!

 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist