Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gran Canaria posiluje letecké spojení do Anglie a Francie

25. 1. 2014

fotografie1470_resize.jpg

Letiště Gando na Gran Canaria patří mezi pět největších letišť ve Španělsku a je na třicátém místě v Evopě co do počtu obsloužených pasažérů. Nyní byly zveřejněny informace, že letiště bude v roce 2014 ještě více posilovat své postavení. 

Od jara bude otevřena nová linka do Manchesteru, společnost Ryanair ji obsadí dvakrát týdně. Společnost Vueling pak posílí své lety do Paříže - Orly, bude tam létat z Gando až 3x týdně.

Od října již funguje nové letecké spojení s letištěm Heathrow v Londýně, lety zajišťuje letecká společnost British Airways a nabízí na příští letní sezónu až 7 tisíc sedaček v tomto směru.

Dopravu z Anglie posílila také norská společnost Norwegian, která spojila Gando čtyřmi lety týdně s letištěm Londýn - Gatwick. Zde operuje také společnost Easyjet, která létá šestkrát týdně směr Gando. K tomu společnost Jet2 rozšířila své spojení s Manchesterem, Leedsem, Glasgowem a Newcastlem a Ryanair pak k tomu znovu otevírá své spojení s Liverpoolem a Bournemouthem. Celkově budou mít cestující k dispozici toto léto pro své cesty na Gran Canaria až jeden milion sedaček navíc. 

Posilují také lety do Francie, přímé spojení zajišťuje s letištěm Charles de Gaulle společnost XL Airways, která vozí klienty do ubytovacích zařízení společnosti Dunas.
 

Posíleny budou od jara také lety na španělský kontinent, do Madridu a Barcelony. 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist