Jdi na obsah Jdi na menu
 


Internet na dovolené od Vodafone

7. 11. 2014

modem_vodafone.jpg

Společnost Vodafone přišla ve Španělsku s nápadem, jak vyřešit problematiku dostupnosti internetu pro turisty, kteří jedou například na kanárské ostrovy na dobu delší než týden či dva a nebydlí v hotelu. 

Turisté, kteří jedou do Španělska na krátkou dovolenou, se ve většině případů v nejhorším bez internetu obejdou, nebo využívají datový roaming či služby internetu v hotelích, ať zdarma nebo za poplatek. Horší postavení však mají turisté, kteří plánují strávit na ostrovech delší dobu, bydlí například na privátu a potřebují internet každý den byť jen pro kontrolu e-mailové pošty. 

Vodafone přišel s nabídkou internetu na dobu 3 měsíců, tedy na dobu, kdy je vlastně pobyt ve Španělsku možný legálně bez přihlášení. Takový turista má možnost si zakoupit buď SIM kartu a nebo USD modem. Cena SIM karty je 15 euro  a cena modemu 49 euro, včetně daně. Nabídka je ZDE. Cena kanárských ostrovech je o trochu nižší, díky jiné sazbě DPH. 

A co udělat pro získání této služby? Stačí navštívit nejbližší prodejnu Vodafone, mít u sebe občanský průkaz anebo pas a dostatek finančních prostředků. Prodejnu ve svém okolí si najdete v tomto vyhledávači na WEBu Vodafonu

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist