Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ivan Lendl přiletí v pátek na Gran Canaria a přijme roli ambasadora

27. 2. 2014

 

ivan-lendl.jpg

 

Česká tenisová legenda, občan Spojených států amerických a jeden z nejlepších sportovců světa, Ivan Lendl, přiletí v nejbližších dnech na pozvání vlády Gran Canaria na náš ostrov a přijme roli ambasadora projektu Gran Canaria 2014. 

V sobotu 1.3.2014 se dvacet grankanárských nadějí, vybraných pro své schopnosti z různých tenisových klubů ostrova, zúčastní v  Real Club de Tenis de Gran Canaria od 11 hodin výběrového setkání - stáže, kde budou mít možnost upozornit na své tenisové schopnosti. 

Dveře  Real Club de Tenis de Gran Canaria nebudou ale otevřeny jen pro delegované tenisty, šanci podívat se na "školu" trenéra Skota Andy Murray bude mít každý fanoušek tenisu.  

Ivan Lendl během svého pobytu na Gran Canaria ale nebude jen dohlížet na adepty své "školy tenisu". Český tenista přijal pozvání grankanárské vlády, aby se stal čestným ambasadorem projektu Gran Canaria 2014. 

Jako velvyslanec projektu Gran Canaria 2014 otiskne Ivan Lendl své ruce v právě dostavované Gran Canaria aréně, stejně jako nedávno sportovec Haile Gebrselassie. V multifunkční hale, kde se bude konat část mistrovství světa v basketbalu 2014, bude také vyvěšena fotografie Ivana Lendla v životní velkosti. 

Ministr sportu Gran Canaria, Lucas Bravo de Laguna uvedl, že " návštěva Ivana Lendla je jedinečná příležitost seznámit ho s ostrovem a získat ho pro myšlenku zorganizovat na Gran Canaria některý z tenisových turnajů, které se nyní konají v USA". 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist