Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je libo parkovací místo?

11. 6. 2013

 

policia-local.jpg

Pokud si někdo myslí, že jenom v "jeho" městě je problém s parkováním, které buď není nebo je jen pro vyvolené či za nekřesťanské peníze, mohla by ho "potěšit" zpráva o policejní akci v Las Palmas z uplynulého víkendu. 

 

Každý kdo navštívil Las Palmas (ale třeba i San Fernando, Vecindario, Aguimes, Maspalomas a další města na Gran Canaria) ví, že zaparkovat je prostě problém. Někdy i v parkovacích domech. Mimořádně kritická bývá situace o víkendech, kdy se canarios navštěvují a to v počtu více než hojném. Radnice však místo řešení této situace vysílá do ulic městskou policii. 

A tak více než 400 majitelů aut dostalo uplynulý víkend pokutu za parkování na chodnících v ulici Palafox až k nákupnímu centru Las Arenas (mapa). V noci na sobotu to bylo 183 pokut, na neděli 150 a na pondělí již jen 100 pokut. A strážníci nikoho nešetřili, jedna pokuta za rovných 200 euro. 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tě pic.

(Monty, 11. 6. 2013 13:02)

I když po Kanárech autem nejezdím,trávím tam poslední 4 roky celou zimu.Tohle je zase jenom další způsob,jak dostat money do městské kasy.Nicméně se to teď rozmáhá po celým Španělsku(teď jsu na Baleárech),což je další důvod,proč budu čas zimní a i letní trávit mimo dosahu Španělského departmentu. Je mně to líto,je to hezká země,ale....Na tohle už prostě nervy nemám a o peněžence ani nemluvě.Krmit krysy nebudu.

Monty

 

 

 
TOPlist