Jdi na obsah Jdi na menu
 


K vánoční atmosféře Las Palmas přispívají i Češi

2. 12. 2014

vanocni-palmy-lpa.jpg

Hlavní město Gran Canaria, Las Palmas, nabízí i letos na vánoční čas mnoho zajímavého.

Hlavní atrakcí, je jako každoročně, pláž Las Canteras, kde mnoho umělců staví z písku sochy s vánoční tématikou. Mezi ty nejznámější patří i česká dvojice Vendula a Michal. O jejich práci se více dozvíte například na jejich facebooku.  

Nejen sochy z písku ale přitahují tisíce diváků a zvědavců. na řadě veřejných prostranství, jako například v parku San Telmo, parku Santa Catalina, na náměstí Plaza Cairasco nebo v nákupní třídě Mesa y Lopez se otevírají velké tradiční vánoční betlémy.

Návštěvníci hlavního města mohou obdivovat i světelnou výzdobu, kterou radnice, ale i řada soukromníků připravili na vánoční čas. Zvláště výzdoba Calle Mayor de Triana je úžasná. nadchnout každého ale dokáže nazdobených 296 palem na jedné z hlavních ulic města, vedoucí z lokality Hoya de la Plata až k Torre de las Palmas. Z palem jsou nyní vánoční stromky. 

Stále více lidí mění sníh a zimu za slunce a moře a tráví vánoce na Gran Canaria. Teploty v Las Palmas nyní dosahují příjemných 22-24 stupňů, na jihu ostrova, v Maspalomas je tradičně tepleji. Let k nám trvá necelých 5 hodin, tak neváhejte.

Více o tom, jak se na Gran Canaria dostat, naleznete na našem webu www.grancanariaservis.cz, v sekci Pojeďte na Gran Canaria. Vybrat si můžete dovolenou s cestovní kanceláří Canaria travel, kterou zastupujeme anebo se na ostrov můžete vypravit  sami s naší asistencí. Pokud potřebujete poradit a nebo chcete svou dovolenou zpestřit nějakým výletem či zajistit dopravu z letiště, neváhejte a volejte na český mobil +420 702 560 575 a nebo pište na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com.  Těšíme se na Vás

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist