Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karneval v Las Palmas brzy začne, vstupenky jdou do prodeje

4. 2. 2017

karneval-lpa-2015.jpg 

Karneval v Las Palmas sice začíná oficiálně až příští pátek 10.února, ale již včera byl neoficiálně zahájen představením kandidátek volby Královny Karnevalu 2017. 

V Gabinete Literario ve čtvrti Triana se představilo veřejnosti a novinářům celkem 14 kandidátek (foto), z nichž na Galavečeru dne 24.února bude zvolena Královna karnavelu. Volbu královny bude vysílat španělská TV na svém druhém kanálu La 2 a prostřednictvím internetu i do celého světa. Televisión Canaria pak zajistí "účast" na karnevalu všem obyvatelům Kanárských ostrovů. 

Karnevalové pódium, které roste již tradičně v parku Santa Catalina v Las Palmas (mapa) navštívil v pátek také starosta města, Augusto Hidalgo. 

Do prodeje jdou také již vstupenky. Ve středu 8.2. se zahajuje prodej vstupenek na galavečer volby Královny karnevalu (Gala de la Reina), v pondělí 13.2. pak na finále "Murgas", a ve čtvrtek 16.2. si budou zájemci moci koupit vstupenky na galavečer Gala Drag Queen. 

Vstupenky se prodávají v Edificio Miller v parku Parque de Santa Catalina (pondělí až pátek, 10.00 až 13.00 h. a od 17.00 do 20.00 h., sobota a neděle od 10.00 do 13.00 h.).  přes internet je možné vstupenky koupit na portálu mastaquilla.com.

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist