Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní slevy jsou tady, zítra bude všude otevřeno

2. 7. 2016

rebajas.jpg

Čas výhodných nákupů je zde! Od včerejšího dne mohou poskytovat obchodníci na kanárských ostrovech slevy v rámci tzv. letních výprodejů. A jak je zvykem, slevy dosahují až 70% z ceny. Nakupující by si ale měli dát pozor, zda je na zboží viditelně umístěná i stará, originální cena, ze které se sleva počítá. 

Podle odhadů sdružení obchodníků FACUA utratí každý Canario během letních slev, které trvají až do konce srpna, mezi 70 a 100 euro. Sdružemí současně očekává, oproti létu 2015, nárůst tržeb až o 6%.

Letní slevy jsou rájem nejen pro nakupující, ale také pro obchodníky, kterých je na všech kanárských obchodech celkem 130 tisíc. Jen za poslední rok  stoupl počet osob, zaměstnaných v maloobchodě, o rovné čtyři tisícovky. 

Součástí zahájení letních slev je také nedělní prodej, který je jinak v neturistických částech ostrovů omezen. A tak zítra mohou návštěvníci Las Palmas, kteří přijedou shlédnout pamětihodnosti hlavního města nebo si užít zábavu, očekávat silný provoz a doslova přecpaná obchodní centra. 

Za slevami můžete vyrazit, pokud trávíte dovolenou na Gran Canaria, i Vy. Více informací naleznete ZDE

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist