Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maspalomas přivítá během tří měsíců přes 1600 golfistů

22. 5. 2018

mamspalomas-golf.jpg

Gran Canaria je golfovým rájem, to vědí mnozí milovníci tohoto nádherného sportu a zdejší hřiště patří mezi oblíbené cíle i golfistů například z Čech nebo Slovenska.

V příštích třech měsících si dá v Maspalomas sraz v rámci XX.ročníku Circuit Maspalomas Golf Cup přibližně 1.600 golfistů. 

Až do neděle 26. srpna bude hřiště přímo v srdci Maspalomas (mapa) scénou nejdůležitější soutěže na Kanárských ostrovech. Okruh bude sestávat z 13 kvalifikačních událostí a finálového turnaje jednotlivců i dvojic. To vše za přispění více než dvacítky sponzorů. 

Maspalomas Golf Cup se zúčastní hráči nejen z Kanárských ostrovů či ze Španělska, ale také z řady evropských zemí. Turnaj se bude hrát na tzv. stableford body. Vypsány jsou tři kategorie podle stupně handicapu a to : 1. kategorie (0-9,4 HCP), 2. kategorie (9,5-18,4 HCP) a 3. kategorie (18,5 až 26,4). 

Všichni vítězové různých kvalifikačních akcí obdrží jako ceny hotelové pobyty a další hodnotné ceny, jako jsou hodinky, letenky ale jak prozradili organizátoři, budou tam i speciální ceny. 

Turnaj se pořádá současně s oslavou 50.letého výročí založení hřiště Maspalomas Golf. Slavnostní vyhlášení a závěrečný ceremoniál se uskuteční v hotelu Santa Mónica Suites v Playa del Inglés. Ke sponzorům se sluší říci, že některé hotelové řetězce věnují část zisku na dobročinné účely. 

Plánujete další golfové zážitky? Vyberte si ostrov Gran Canaria a využijte naše služby. Odvezeme Vás z hotelu na golfové hřiště a poskytneme Vám nezbytný servis. Napište nám

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist