Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mogán představil novou čtyřjazyčnou APP

30. 1. 2015

pristav-mogan.jpg

Tak jako každý rok se na cestovním veletrhu FITOUR v Madridu představí nějaká novinka z oblasti App´s. Tentokrát se zaskvěla radnice v Mogánu (Gran Canaria), která představila komunikační APP jak pro turisty, tak pro rezidenty.

App nese jméno „Ayuntamiento de Mogán“ a je k dispozici pro IOS (Apple) a také pro Android. Bezplatně je možné stáhnout aplikaci v příslušných App-Stores.

To nejlepší na této nové App je její vícejazyčnost, komunikace je možná ve španělštině, angličtině, němčině a norštině.

App „Ayuntamiento de Mogán“ vyjma aktuálních údajů k radnici poskytuje také informace z řady dalších zajímavých oblastí. K dispozici jsou videa památek či přírodních krás, různé aktivity, ale také info o školách a akcích pořádaných v tomto okrese. Dokonce díky této App je možné si domluvit schůzku se starostou. 

App má v první řadě sloužit pro rychlou a snadnou komunikaci mezi radnicí a občany a turisty. Aplikace je samozřejmě velice intuitivní a hledání v ní je poměrně snadné.

App „Ayuntamiento de Mogán“ byla logické vyústěním stavu, kdy 43,3% uživatelů internetu využívá mobilní připojení. Ve Španělsku je dokonce 25,5% uživatelů mobilních telefonů trvale on line. 

Logicky se dá očekávat, že se stejnou aplikací přijdou brzy i další radnice, zejména v turistických oblastech.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist