Jdi na obsah Jdi na menu
 


MSC Armonía již zakotvila v Las Palmas

10. 11. 2013

 

parniky-v-la-luz.jpg

Penzisté a rodiny s dětmi, to jsou z velké části cestující, kteří vystoupili včera z parníku MSC 'Armonía' v přístavu La Luz v Las Palmas.

MSC Armonía připlula do Las Palmas z Benátek a stráví zde, v novém domovském přístavu, několik měsíců. Společnost MSC ( Mediterranean Shipping Company ) se rozhodla pro změnu přístavu kvůli klesající poptávce cest ve Středozemním a Rudém moři a to především díky egyptské krizi. 

Přístav v Las Palmas a s  ním celá Gran Canaria se tak může těšit na 40 tisíc cestujících, kteří budou z Las Palmas vyrážet na palubě této lodi do různých okolních destinací. Fyzicky se projdou hlavním městem a někteří z nich podniknou i výlety po ostrově. Společnost MSC také očekává, že jejich služeb využijí i někteří canarios a stráví na palubě parníku Armonía například vánoční svátky. 

Armonía má kapacitu 2.199 cestujících a z přístavu v Las Palmas bude zajíždět, vyjma okolních ostrovů, především na Madeiru nebo do Maroka. Itinerář lodě můžete shlédnout ZDE

Las Palmas očekává letos i příští rok výrazný nárůst cestujících z parníků, až o 20% meziročně. Přístav La Luz by tak měl předstihnout dosud vedoucí přístav v souostroví - Santa Cruz de Tenerife.

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist