Jdi na obsah Jdi na menu
 


Německé vánoční trhy v Maspalomas

17. 11. 2012


fotografie0589_resize.jpg

Od 25. listopadu až do 6.ledna se shopping centrum Yumbo na Playa del Ingles naplní vánoční atmosférou. Bude se zde konat první ročník Mezinárodních vánočních trhů.

Jedná se o iniciativu, která si klade za cíl přinést na ostrov to nejlepší z evropských tradic a přispět ke kulturní výměně.

Po dobu šesti týdnů bude Yumbo plné atmosféry vánoc v pravém německém stylu. V přízemí centra bude instalováno více než 30 stánků řemesel, hraček, vánočních ozdob a tradičních jídel. Mezi specialitami, které bude moci veřejnost ochutnat, patří vánoční dorty, ořechy, další sladkosti a také známé německé svařené víno.

Další atrakcí bude umělé kluziště o ploše 200 m2. Nabídne obyvatelům i turistům bruslení, aniž by museli vyrazit za zimou na sever Evropy.

Rodinná atmosféra bude více než zaručená osmimetrovým vánočním stromem s 25.000 světly.

Každou neděli se bude konat Family Day, kromě toho zde budou různé denní přehlídky a vystoupení zpěváků a pěveckých sborů z různých obcí Gran Canaria.

Každý večer od 18 do 20 hodin bude osobně přítomný i Santa Claus, děti se s ním budou moci fotit, popovídat si s ním a nebo mu předat žádost o dárek. 

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist