Jdi na obsah Jdi na menu
 


Objevujte na kole krásy ostrova Gran Canaria

8. 12. 2014

fotografie4037_resize.jpg

Gran Canaria je cyklistický ráj, ročně se o tom od října do března přesvědčují tisíce milovníků kol.

Díky subtropickému klimatu je ostrov ideální destinací pro zimní úniky do teplých krajin. V zimních měsících (říjen – březen) je ostrov plný cyklistů ze všech evropských zemí. Vulkanické procesy zde vymodelovaly unikátní exotickou krajinku posetou různobarevnými sopečnými kužely, palmovými háji i vzácnou endemickou vegetací. I za pouhý týden bohatě stihnete prozkoumat všechny krásy tohoto nevelkého kousku souše i polenošit na úžasných plážích. Kolo je k tomu věru ideální prostředek.

Pro každého cyklistu máme na Gran Canaria řešení : 

  • zajistíme dopravu Vás i Vašich kol z letiště do hotelu a zpět na letiště - ZDE
  • poradíme Vám při výběru kola v půjčovně kol ZDE
  • odvezeme Vás na start výletů do hor, na severní či západní nebo východní pobřeží, aby Vaše cyklovýlety nebyly monotónní jen v oblasti turistického jihu - ZDE

Každý, kdo již byl na Gran Canaria, anebo se podívá důkladně na mapu, pochopí, že z turistického jihu vede jen několik tras a navíc většina do prudkých kopců. Pokud chcete z ostrova poznat víc a nebýt odkázáni pouze na výlety z jednoho místa, kde budete ubytovaní a na každodenní výlet stylu „šlapání do hor a následný sjezd“, využijte naši nabídku dopravy na starty cyklovýletů - ZDE.

Pouze s námi se tak na kolech dostanete i na sever Gran Canaria (jízda na kole po dálnicích je zakázaná) a budete mít možnost poznat krásy zeleného severního pobřeží, jeho historických památek a krásných měst jako Teror, Las Palmas, Santa Brigida, Firgas, Moya, Arucas, Agaete a dalších. S námi poznáte divoké vavřínové a eukalyptové pralesy v oblasti Moya anebo sopečné krátery jako je například Bandama.

Umožníme vám se dostat i na nádherné a málo poznané západní a jihozápadní pobřeží, s námi budete moci poznat nejen strmé skály mezi městy Agaete a La Aldea a lesy přilehlého národního parku Tamadaba, ale také krásu údolí Tasarte, Tasartico či Veneguera. ,

Přiblížíme vám poznání horských oblastí ostrova. Jen s námi se neunavíte při výjezdu do nadmořských výšek nad tisíc metrů a poznáte krásu ostrova i z jiné strany. Horská města jako Tejeda, Artenara, Vega de San Mateo nebo nejvyšší hora ostrova Pico de Las Nievesskalní monumenty Roque Nublo nebo Roque Bentayga a nádherné borovicové lesy, již nebudou jen Vaším cyklistickým snem. 

Na libovolné místo ostrova současně, na střešních nosičích našich dvou aut, přepravíme až 7 kol.

Na jednom autě máme nosiče na 4 kola - FOTO - a na druhém autě nosič pro nadrozměrná zavazadla a zadní nosič na další 2 kola - FOTO

Už nad dovolenou na Gran Canaria s kolem přemýšlíte? Tak se podívejte na náš web www.grancanariaservis.cz  do sekce „Cykloturistika na Gran Canaria“, najdete tam vše potřebné. Pokud budete potřebovat poradit s dopravou na ostrov, informace najdete na stejném webu v části „Pojeďte na Gran Canaria“.

Těšíme se na Vás

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist