Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paella pro 5 tisícovek lidí a Ruta de tapas, takový je program oslav v El Tablero

6. 5. 2015

fiestas-de-el-tablero-2013-paella.jpg

Oslavy Nejsvětější Trojice v městské části Maspalomas El Tablero, začínají již koncem tohoto týdne. "Las Fiestas de la Santísima Trinidad en El Tablero 2015" se budou slavit od čtvrtka 7.5. do neděle 17.5.2015. Nově bude oslava obsahovat i po celém ostrově velmi oblíbenou "Ruta de Tapas", pro mladé bude připravena noc hudby "Noche Disco Club" a také setkání "domácích mazlíčků".

Oznámily to vicestarostka Elena Álamo a radní pro oslavy radnice v San Bartolomé, Amalia Butler, které seznámily veřejnost s podrobnostmi programu. 

Hlavní bod programu, pouť neboli tradiční "La tradicional Romería" se bude konat v sobotu 9.5.2015 od šesti odpoledne. Základ průvodu bude tvořit 25 alegorických vozů a 14 folklórních skupin. 

O zábavu ve večerních hodinách se postarají místní DJ´s a prodloužená otevírací doba většiny barů a restaurací.

Poprvé se bude v rámci oslav konat 1.ročník "Ruta de Tapas", neboli akce, kdy všechny bary a restaurace nabízejí  jedny tapas a nápoj k tomu za výhodnou cenu. V sobotu 16.5.2015 od 20 hodin mohou všichni návštěvníci El tablero ochutnat tapas v ceně do 2 euro.

Již tradičně se v El Tablero bude v neděli 17.5.2015 od 11 hodin připravovat obří paella, hned po skončení slavnostní mše. Na náměstí před kostelem se bude jídlo připravovat od 14 a podávat až do 19 hodin. 

Program je možné detailně nastudovat na webu radniční části pro Maspalomas, www.maspalomas.com.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist