Jdi na obsah Jdi na menu
 


Palmitos Park získal opětovně významné ocenění

8. 8. 2015

palmitos-orel.png

Palmitos Park na jihu Gran Canaria získal opětovně významné ocenění. Jeden z nejznámnějších cestovatelských webů - "TripAdvisor" - ho umístil mezi nejvíce doporučované rodinné zábavní parky světa. Zoologická a botanická zahrada v jednom získala toto ocenění již po páté. 

Tripadvisor uděluje své ocenění jednou do roka na základě názorů a zkušeností návštěvníků. Patří mezi celosvětově nejprestižnější weby s turistickou tématikou.

Úspěchu Palmitos Parku, který patří do sítě  Aspro Parks, se však není proč podivovat. Na ploše více než 100.000 m² najdou návštěvníci flóru a faunu z celého světa. O nejoblíbenější park pro rodinou zábavu se jedná také proto, že nabízí divákům unikátní atrakce, jako je show defínů nebo představení dravách ptáků ve volné přírodě. Palmitos Park je umístěný ve skalnaté rokli a shlédnutí mořeských orlů a jiných dravců ve volné přírodě je skutečně unikátním zážitkem. K vidění jsou ale i další zvířata, jako jsou papoušci, ryby, želvy, opice, a mnoho dalších. Vyjma delfínů a dravých ptáků jsou nejvíce navštěvovaná akvária, palác orchidejí, kaktusová zahrada. Dětské diváky nejvíce láká show ochočených papoušků. 

Prostě v Palmitos Parku si na své přijdou mladí i staří a věřte, že se jedná o zábavu na celý den. 

Do Palmitos Parku se pohodlně a rychle dostanete s naší dopravou. Více indormací o objednávkách ZDE

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist