Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pláže Maspalomas a Inglés dostanou nová lehátka, ale kdy?

10. 11. 2016

 lehatka-spinava.jpg

Stav a kvalita lehátek a slunečníků na plážích v největším turistickém centru na Gran Canaria, oblasti Maspalomas, je již delší dobu nejen neudržitelná, ale je také terčem silné kritiky návštěvníků a touroperátorů. Ti posledně jmenovaní především kritizují stav v kontextu se zdražování hotelů a služeb. Lehátka jsou znečištěná opalovacími krémy, nápoji a slovo hygiena je mezi obsluhou zcela neznámým pojmem. 

Vzhledem k této napjaté situaci se radnice v San Bartolomé rozhodla pro razantní krok a nařídila výměnu lehátek a slunečníků v celkové hodnotě 400 tisíc euro. Do jednoho týdne budou odstraněna ta nehorší lehátka a v době, která je určena administrativními postupy, budou nakoupena nová. 

Co dodat? Lehátka jsou v bídném stavu již několik let, ale zřejmě teprve až nyní si někdo z rodiny starosty Peréze ušpinil kabelku na lehátku a nebo se spálil díky děravému slunečníku, a tak se radnice "rozhodla konat". Snad výměna nedopadne stejně jako výměna plážových kiosků. Ty staré jsou v dezolátním stavu a pamatují ještě generála Franco, a ty nové za několik milionů euro již několik let úspěšně čekají ve skladu na španělském kontinentu, až se politici dohodnou, kdo je bude provozovat. 

kiosek-stary.jpg

 

 kiosky-nove.jpg

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist