Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příchod Tří králů v Maspalomas

8. 1. 2013

 

tri-kralove-maspalomas.jpg

Příchod Tří králů v Maspalomas nebyl letos tak pompézní jako tomu bylo dříve. Důvodem byly škrty v rozpočtu města.

 

Tři králové však přesto přiletěli v sobotu vrtulníkem na stadion ve čtvrti San Fernando, kde je čekalo mnoho nedočkavých dětí, těšících se na vrchol těchto vánoc. Jejich čekání na poutníky, kterým chtěly dát svá přání, jim pomáhal krátit kapitán Hook (postava z  Petra Pana).

Hned po příletu na plochu stadionu Tři krále přivítal starosta města Marco Aurelio Pérez a předal jim kouzelný klíč od města, který otevírá všechny dveře, aby Tři králové mohli splnit všem dětem jejich přání.

Starosta také využil situace a předal Třem králům přání celého města, aby „Maspalomas Costa Canaria“ vzkvétala a přinesla klid a pokoj všem lidem a práci a jistoty všem nezaměstnaným. Současně požádal prostřednictvím poutníků španělskou a kanárskou vládu o podporu projektu "Modernizace Maspalomas", který za předpokladu, že se pro něj najdou veřejné peníze, přinese na několik let práci pro mnoho občanů. 

Oficiální část příchodu biblických poutníků pak vrcholila průvodem po stadionu, usednutím Tří králů do trůnů a přebíráním přání od dětí.

Více fotek je ZDE


 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist