Jdi na obsah Jdi na menu
 


První rekreační park v přírodě na kanárech bude v Arucas na GC

10. 3. 2013

 

zabavni-park-arucas.jpg

V Arucas na severu ostrova byl dokončený první rekreační park v přírodě na kanárských ostrovech - GrancAventura. Rodina Ramos, která park založila a vybudovala, chce otevřít park určený pro rezidenty ale i pru turisty co nejdříve. 

Představa rodiny Ramos se naplnila a v krajině ve městečku Vasco López se otevírá první rekreační park na kanárských ostrovech. Věc o to zajímavější, že park GrancAventura byl vybudován, nehledíc na ekonomickou krizi, čistě ze soukromých prostředků a umožní zájemcům užít si zábavu skoro ve volné krásné přírodě severu ostrova. I když je park od turistických center na první pohled vzdálený, cesta k němu je kolem 70 kilometrů (z Maspalomas), tedy necelou hodinu jízdy většinou po dálnici. 

GrancAventura nyní čeká na poslední obecní licence, aby mohla otevřít své brány zájemcům a tento čas majitelé využívají na dokončení příjezdové cesty z obchvatu kolem Arucas směrem na Firgas a na výběr personálu, který se bude starat o návštěvníky a zařízení parku.

K dispozici bude návštěvníkům, po investici přes 1,5 miliónů euro, několik zón zábavy. Navíc bude pro děti skákací hrad, prostor pro oslavy narozenin a především několik okruhů podle náročnosti (viz WEB a foto).

K dispozici je i parkoviště pro 100 aut a celý park zabírá plochu přes 40 tisíc metrů2.

Dodávku vybavení parku zajišťovala firma Maderera del Ocio, která montovala celou řadu takových aprků na kontinentu i v ostatní Evropě, vše z přírodních materiálů, s homologací a nízkým vizuálním dopadem na ráz krajiny.

Areál bude mít přímé napojení na úsek z okruhu kolem Arucas mezi La Goleta a La Cruz, vpravo ve směru k městu, tedy na sever.


 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist