Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekonstrukce hotelu RIU Papayas na Playa del Inglés je dokončená

21. 6. 2016

riu-papayas.jpg

RIU Hotels & Resorts znovuotevřel jeden ze svých hotelů na Playa del Inglés, Riu Papayas. Rekonstrukce trvala čtyři měsíce a společnost na ni vynaložila přes 15 milionů euro. Na stavbě pracovalo 735 stavebních dělníků. 

Nový hotel RIU Papayas vznikl sloučením hotelů RIU Papayas a  RIU Flamingo a je zovuotevřen pod názvem RIU Papayas jako all inclusive hotel se službou 24 hodin (Todo Incluido 24 Horas de RIU).

RIU Papayas a RIU Flamingo vyrostly na pláních nad dunami v roce 1985 jako samostatné hotely, ale se společným zázemím (bazény, restaurace, park). Sloučením hotelů bude dosaženo vyššího komfortu pro hosty, zajímavá je například markíza zastřešující vstup. Všech 406 pokojů bylo zcela rekonstruováno, zvětšeno a využitím dalších prostor byl zvýšen počet pokojů na konečných 468. Všechny pokoje jsou vybaveny ve stylu “chill-out”
moderním zařízením s využitím především skla, hliníku, dřeva a oceli. 

Stejně jako pokoje, také společné prostory prošly kompletní rekonstrukcí. V restauracích byly rozšířeny jídelny s upřednostněním verand a teras, aby si zákazníci mohli užít nádherné počasí na ostrově Gran Canaria. Kromě hlavní bufetové restaurace Hotel RIU Papayas nyní nabízí také dvě tématické restaurace: asijskou Zhú a restauraci Olé se specializací na španělskou kuchyni. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist