Jdi na obsah Jdi na menu
 


RIU Palace Meloneras se dnes otevřel po rekonstrukci

29. 8. 2014

fotografie3360_resize.jpg

RIU Palace Meloneras, vystavěný v roce 1997, se dnes otevřel po celkové rekonstrukci. Ze čtyřhvězdičkového hetelu se stal pětihvězdičkový a výrazně narostla i jeho kapacita. Rekonstrukce namísto plánovaných 22 milionů euro stála 30 milionů. 

Rekonstrukcí prošla nejen hlavní budova, ale i samostatně stojící vily v parku, tedy celkem 449 pokojů. Všechny dostaly nejen nový nábytek a vybavení koupelen, ale také například 42 palcové ploché televize se satelitním příjmem, v celém hotelu je navíc pro všechny turisty bezplatný vysokorychlostní internet. 

Hotel se rozšířil o novou depandanci s 32 pokoji přímo u promenády podél moře, všechny pokoje mají přímý výhled na oceán. 

Přepracován byl i exteriér, hotel dostal moderní vzhled a nové nasvícení. Resort má nyní šest bazénů, v zimě vyhřívaných. Jejich návštěvníci budou moci ochutnat kulinářské speciality přímo v baru vedle bazénů, v baru Blue de Mar a ve snacku Ocean´s View. Ten bude navíc po setmění nabízet kanárské speciality. 

Přepracována byla i hlavní restaurace Magnolia, která nyní umožní všem hostům vychutnat si jídla pod širým nebem. Modernizovaná byla i restaurace Krystal. Pro milovníky noční zábavy je připraven bar Salón Le baroque s živou hudbou a další Lobby Bar Rose Mar s rozšířenou venkovní terasou. 

Rekonstrukce hotelu, spolu s jeho umístěním pouze 800 metrů od pláže, nenechává nikoho na pochybách, že se hotel stane jedním z nejžádanějších na kanárských ostrovech. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist