Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sagan a Contador navštívili na Gran Canaria těžce nemocné děti

15. 12. 2015

sagan-a-deti.jpg

Vyslankyně hotelové skupiny ANFI a grankanárská windsurfistka, Daida Ruano, společně s Alberto Contadorem, Peterem Saganem a Ivanem Basso (členové cyklistického týmu Tinkoff Team), uskutečnili velice nečekanou návštěvu dětí, které se v nemocnici Hospital Materno Infantil v Las Palmas de Gran Canaria léčí z rakoviny, FOTO.

Během skoro hodinového setkání předali členové této návštěvy dětem dárky, podepsali autogramy a s některými dětmi si i popovídali. Nečekaná návštěva vyvolala v nemocnici doslova rozruch. Tajemnice sdružení Pequeño Valiente (nezisková organizace tvořená rodičemi dětí s rakovinou) však návštěvu velmi uvítala slovy, že "takový druh překvapení je nejlepším lékem v boji proti tvrdým účinkům chemoterapie". 

Je třeba připomenout, že Grupo Anfi zajistila pro tuto neziskovou organizaci letos již 15.900 euro při pořádání solidárního golfového turnaje v rámci programu ´Anfi Cares´. Turnaj se konal na golfovém hřišti Anfi Tauro. 

Mezitím, rodiče dětí velmi ocenili toto gesto společnosti ANFI s tím, že vyzdvihli účast tak významných sportovců. "Je skvělé, že si takové osobnosti, jako jsou Peter Sagan (mistr světa v silniční cyklistice), Daida Ruano (mistrně světa ve windsurfingu) či vítěz Gira a Tour de France, Alberto Contador, našli čas a navštívili naše děti a dali jim nový impulz. Přinesli jim naději a lásku, a to je opravdu nejlepší protilátkou proti jakékoliv nemoci" uzavřeli zástupci rodičů.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist