Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soud rozhodoval o vazbě osob zadržených v Mogánu

12. 4. 2013

fotografie0953_resize.jpg

Soud včera rozhodoval o návrhu vazby šesti zadržených osob při protidrogovém zátahu policie v přístavu Puerto de Mogán. Policie zásah provedla v úterý v časných ranních hodinách. 

Soudce návrhu žalobce na vazbu nevyhověl ve většině případů. U pěti osob o uvalení vazby nerozhodl a prozatímně propustil i hlavního podezřelého S.F.S zvaného Santi, nájemce restaurace La Cofradía v Puerto de Mogán. 

Podle informací Tribunal Superior de Justicia de Canarias (Nejvyšší kanárský soud), soudce přijal rozhodnutí o prozatimním propuštění po té, co si obviněné ve čtvrtek vyslechl. V usnesení propuštěným nařídil se hlásit na soudu vždy 1. a 15. den měsíce. 

Vazba byla uvalena bez možnosti propuštění na kauci na šestého obviněného A.J.M., jemuž dává žalobce za vinu obchodování s drogami.

Policie provedla v úterý v oblasti Playa de Mogán a Puerto de Mogán rozsáhlou akci včetně domovních prohládek, zatkla celkem šest osob a zadržela blíže neurčené množství drog. V turistické části ostrova se jedná o mimořádnou událost.


 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist