Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPAR otevřel novou prodejnu v příletové hale

16. 1. 2015

spar-letiste.jpg

Potravinový řetězec Spar Gran Canaria otevřel dnes nový supermarket v příletové hale mezinárodního letiště Gando (Gran Canaria).

Slavnostně obchod otevřel za společnost SPAR jeden z vedoucích managerů Ángel Medina, přítomen byl i ředitel letiště Alberto Martin a za okres Ingenio, kde letiště leží, Juan José Gil. Za kanárskou vládu se zúčastnil Luis Miguel Molina.

Otevřením této prodejny Spar Gran Canaria pokračuje ve své expanzivní politice. Prodejna se nachází na strategickém místě, s ohledem na stálý proud lidí, kteří denně projdou areálem letiště. SPAR se také stal prvním řetězcem supermarketů na letišťích spravovaných společností AENA, a to nejen na Kanárských ostrovech, ale v celém Španělsku. Spar je přítomen na řadě velkých mezinárodních letištích v Evropě, Asii a Africe.

Prezident SPAR Gran Canaria, Angel Medina, řekl nová provozovna se stala výkladní skříní společnosti pro miliony cestujících, procházejících letiště každý rok.

SPAR Gran Canaria se nachází v suterénu staré haly letiště, konkrétně u příletové haly, jen pár metrů od výstupu cestujících a naproti schodišti, propojující příletovou halu s odletovou. 

Prodejna nabídne široký výběr produktů, které splňují potřeby všech cestujících. Otevřena bude 365 dní v roce od 8,00 do 22,00.

FOTO

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist