Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní léto nabízí v Santa Lucia dětem 1.800 míst

13. 6. 2017

 sport-santa-lucia.jpg

Sportovní léto v okrese Santa Lucía (Gran Canaria), určené k pokrytí fyzické aktivity školáků po dobu letních prázdnin, bude trvat od prvních prázdninových dní až do konce měsíce srpna.

Sportovní léto nabídne letos školákům a mládeži více než 1.800 míst ve 13 sportovních disciplínách a v celkem 13 střediscích sportu.

Program pro školáky bude i v místě konání Světového poháru ve Windsurfingu, který se koná ve dnech 8. až 16.července na pobřeží v Pozo Izguierdo. 

Sportovní léto bude využívat většinu městských sportovních zařízení a veřejných prostranství a má podporu všech sportovních klubů v okrese. Letos budou součástí Sportovního léta i kurzy plavání pro děti.

Všechny sportovní areály budou nabízet i paralelní aktivity, jako výlety do zábavních parků, návštěvy kin, dopravní výchovu, řemeslné dílny, čtení a vyprávění a také bude pamatováno na stravování dětí.

Rytmická gymnastika, plavání, jízda na kole a bezpečnost silničního provozu, atletika, fotbal, basketbal, krasobruslení a tenis jsou jen některé ze způsobů, jak mohou strávit děti v okrese Santa Lucia na jihovýchodě Gran Canaria letošní léto. Vše organizované radnicí města.

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist