Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tradiční vánoční trhy se svařákem na Playa del Inglés

13. 11. 2016

018_resize.jpg 

Tradice se mají dodržovat nezávisle od místa, kde se lidé krátkodobě nebo dlouhodobě zdržují. Jestli v zasněžené zimní Evropě, nebo dokonce v Africe, na ostrově, kde je věčné jaro.

Tohoto názoru se držely před sedmi lety zakladatelky vánočních trhů německého střihu na Gran Canaria. Zakladatelky, které přišly s neotřelým nápadem vytvořit v hotelu Maritim Playa v centru Playa del Ingles, u bazénů a skoro mezi lehátky a slunečníky, nám všem tak důvěrně známou atmosféru Vánoc s vůní svařeného vína, opékaných klobás a třeba vánoček. To vše vhodně doplněné tradičními kanárskými omáčkami, kořením a dalšími místními specialitami.

Je dobrou zprávou, že zakladatelkám trhů zůstal elán i přes různé, dlužno dodat neúspěšné, "trucpodniky" s dotacemi radnice. A tak i letos nás zvou již poosmé,  po čtyři za sebou jdoucí víkendy, do hotelu Maritim Playa.

Nezapomeňte tedy, ať zde trvale bydlíte, nebo jste v Maspalomas na týden či měsíc, od 25.listopadu do 18.prosince, vždy každý pátek, sobotu a neděli od 16 do 22 hodin, zaskočit do hotelu Maritim Playa. Je to v samém srdci Playa del Inglés - MAPA

Informace k trhům na webu hotelu ještě nejsou plně aktualizované, ale že se trhy budou konat je již potvrzeno ze zdroje nejdůvěryhodnějšího, od samotných zakladatelek. Tak snad se na trzích sejdeme, třeba u skleničky výborného svařáku, i když, spíše si jej budete muset objednat jako Glühwein :-). 

FOTO z loňských trhů. 

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist