Jdi na obsah Jdi na menu
 


UD Las Palmas to myslí s postupem vážně

19. 12. 2014

jonathan-viera-ud-lpa.jpg

Sen Paco Herrery, rodáka z Barcelona a managera Amarillos a tisíců Canarios se pomalu začíná naplňovat. Po loňském barážovém fiasku se fotbalový tým UD Las Palmas drží již několik kol nejen v popředí Segunda Division, ale okupuje dokonce přední příčku. 

Chtělo by se říci, že pokud se provinčnímu týmu dařit, bude jeho kádr v nejbližším přestupovém období "vyluxován" úspěšnějšími týmy z Primera Division, ale opak je pravdou. Nejen že se v létě po neúspěšném pokusu o postup mezi španělskou fotbalovou elitu nekonal výprodej, ale klub začíná lákat i hráče z jiných klubů. 

Unión Deportiva Las Palmas posílí od Nového roku jeho bývalý hráč Jonathan Viera, který poslední měsíce hrál za Standard Lutych. Příchod tohoto univerzálního křídelníka oznámil dnes klub na svých stránkách.

Jonathan, rodák z Las Palmas, odešel z Gran Canaria před ročníkem 2011 / 2012 do Valencia CF za částku 3,5 milionů euro a vrací se na přání managera Paco Herrery. Hráč odešel v září letošního roku do Lutychu, tam ale nazapadl do koncepce týmu a zvolil raději návrat do rodného klubu. Jonathan dostane dres číslo 20. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist