Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Meloneras na Gran Canaria vyroste obří nákupní centrum

23. 2. 2015

obchodni-centrum-baobab.jpg

V podnikateských záměrech skupiny LOPESAN na Gran Canaria dochází k zásadní změně. Lopesan ustupuje od investičních záměrů v Campo International a rozhodl se vybudovat velké obchodní centrum v lokalitě Meloneras. 

Výstavba hotelů v Meloneras, tedy v lokalitě na západ od majáku FARO Maspalomas, započala v roce 1997 a nyní se zde nachází hotely té nejvyšší kvality. Samotný Lopesan zde vlastní hotely Gran Costa Meloneras, Baobab a Villa del Condé

Skupina Lopesan dříve plánovala výstavbu obchodního centra v lokalitě Campo International (mapa). Centrum mělo vyrůst na kostře původního shopping centra FARO 2, ale tato oblast již dávno není turistická, je spíše rezidenční a tak Lopesan neuspěl s námluvami s řetězcem El Corte Inglés. Proto se Lopesan rozhodl pružně změnit plány. 

Na pozemku mezi výstavní a konferenční halou Expomeloneras, hotely Baobab a Villa del Condé v Meloneras (mapa) tak vyroste brzy největší nákupní centrum na jihu Gran Canaria. Krok je to logický, protože nákupní centrum Varadero, umístěné mezi hotely Costa Meloneras a RIU Palace, nenaplňuje představy podnikatelů, natož pak turistů.
..

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist