Jdi na obsah Jdi na menu
 


V srpnu přijelo na kanáry meziročně o 11,1% více zahraničních turistů

1. 10. 2016

fotografie5753_resize.jpg 

Podle posledních údajů statistického úřadu, přijelo v srpnu na kanárské ostrovy meziročně o 11,1% více zahraničních turistů.

Po informacích o růstu poštu přepravených osob a výdajích turistů přichází nyní další "rekordy". Kanárské ostrovy navštívilo v srpnu 1.112.212 zahraničních návštěvníků, což je ve srovnání se srpnem 2015 o 11,1% více.

Od začátku roku do konce srpna je to pak dokonce o 13% více, než za stejné období loňského roku.

Letos již totiž "kanáry" navštívilo celkem 8,620.409 turistů ze zahraničí. Co je velice zajímavé, je mohutný nárůst Britů, kteří jezdí na kanáry na dovolenou. Z celkových 8 milionů bylo Britů 41,2%. Tradiční návštěvníci, Němci, se "krčí" na druhém místě, přijelo jich "jen" 20,8% z osmi milionů.

Obsazenost hotelů pro zimní měsíce dosahuje nyní podle vyjádření hoteliérů již 80% celkové kapacity. Pokud tedy plánujete zimní dovolenou na prosluněných plážích, neváhejte. Z Prahy létá na kanáry společnost Travel service, zájezdy vám prodají u specialisty na "kanáry", v cestovní kanceláři Canaria travel, ale nezklame vás ani CK Fischer. Ti, kteří se nebojí cizího jazyka a mají to blíže na příhraniční letiště, můžou využít nabídku cestovat s německou nebo rakouskou cestovkou - LINK

Na ostrovy daleko vAtlantiku však můžete vyrazit i sami, jak, to si přečtěte ZDE. Ale věřte, že to není složité. 

A ať pojedete bez cestovky nebo s ní, rozhodujte se rychle, ubytovací možnosti na kanárech nejsou nevyčerpatelné. Tak šťastnou cestu!

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist