Jdi na obsah Jdi na menu
 


V únoru se na Gran Canaria konají cyklistické závody

28. 12. 2017

riu-team-al-rescate-del-ciclismo-de-carretera-en-gran-canaria-3-4.jpg 

Ve sportovním kalendáři ostrova Gran Canaria se v únoru 2018 objevil nový cyklistický závod. Koná se pod názvem EPIC GRAN CANARIA  a jeho součástí je i noční závod v Maspalomas.

Pořadatelé organizují podnik ve dnech 17. a 18.února 2018 a zájemci mají možnost se registrovat do závodu ZDE. Do konce kalendářního roku je registrační poplatek 45 eur, poté 55 eur.

První den se koná v lokalitě Meloneras noční závod, součástí bude i slavnostní večer a trhy. Druhý den připravili pořadatelé (RIU Hotels) trať v délce 100 km, která povede přes hory ostrova. Vítěz bude vyhlášen po sečtení časů z obou závodů.

Až do dnešního dne se do závodů registrovalo kolem 100 závodníků, ale pořadatelé očekávají číslo převyšující 200 jezdců. Únor je totiž měsícem, kdy na Gran Canaria jezdí tisíce cyklistů, amatérů i profesionálů z celé Evropy.

Celkem je vypsáno 9 kategorií a pro vítěze jsou připraveny i finanční odměny. Více informací zájemci o účast naleznou na TOMTO webu, bohužel pořadatelé se omezili jen na španělštinu a angličtinu.

PROMO VIDEO 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist