Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veletrh domácích mazlíčků v Las Palmas

25. 1. 2019

cabecera_animundo-v3.jpg

Ve výstavním areálu  INFECAR v Las Palmas se tento víkend koná veletrh domácích mazlíčků ANIMUNDO.

Na ploše 5 700 metrů čtverečních výstavního prostoru se představí i psi z útulků, kteří si na veletrhu mohou najít své nové páníčky. Loni s i návštěvníci vybrali 40 opuštěných zvířat.

Na veletrhu se široké veřejnosti představí také veterinární kliniky a nemocnice, psí útulky a školky, prodejci potravin a léčiv, kosmetických salonů, ale také psí trenéři, učitelé, pojišťovny. Své služby zaprezentují i restaurace, hotely, venkovské hotely a další poskytovatelé dovolených, kteří dovolují svým návštěvníkům si přivést sebou domácí zvířata. 

Na Gran Canaria je registrováno přibližně 120 000 domácích zvířat, i když většina koček, které se pohybují volně na ulicích, není zahrnuta do statistiky. Bohužel stinnou stránkou chovatelství domácích zvířat na Gran Canaria je i vysoká míra opuštění zvířat. Navíc osm z deseti z těch zvířat, která byla opuštěná, nemá zákonem povinný čip.

Pokud do Infecaru o víkendu přivedete svého psa, můžete ho nechat zadovádět si v psím parku nebo venkovním bazénu. 

Veletrh se uskuteční v sobotu 26. ledna od 10.30 do 20 hodin a v neděli 27. ledna od 10.30 do 18 hodin. Vstupné stojí 2,50 eur pro lidi a 1 euro pro jejich domácí miláčky.

Areál INFECAR (INSTITUCIÓN FERIAL DE CANARIAS) se nachází v ulici Avenida de la Feria nº1 v Las Palmas, MAPA

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist