Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vláda Gran Canaria podepsala smlouvu s Air Berlin

9. 3. 2013

 

air-berlin.jpg

Patronato de Turismo de Gran Canaria, vládní organizace zastřešující turistický sektor na ostrově, podepsala na veletrhu ITB v Berlíně, který se koná od 6.3. do zítra, novou dohodu o spolupráci se skupinou Air Berlin. 

Dohodu podepsal prezident vlády Gran Canaria, José Miguel Bravo de Laguna, a viceprezident pro obchod a marketing pro Španělsko a Portugalsko této německé letecké společnosti, Pablo Caspers.

Základní motto a cíl smlouvy je propagace značky "Gran Canaria" na německém trhu po dobu tohoto léta a zároveň zvýšení povědomí o ostrově jako o cíli pro individuálního zákazníka. 

Prezident vlády Gran Canaria jednal po dobu veletrhu mnohokrát s významnými touroperátory, leteckými společnostmi a cestovními německými kancelářemi a tuto smlouvu hodnotí jako posílení obrazu Gran Canaria.

Dohoda zahrnuje řadu promočních akcí například prostřednictvím sociálních sítí, v hlavních médiích v Německu, ve veřejné dopravě v různých městech a ve vlastních vysílacích kanálech letecké společnosti.

Mezi nejpozoruhodnější patří sponzorství v předpovědi počasí zpravodajského kanálu N24 a vytvoření specializované internetové stránky pro podej informací o Gran Canaria. 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist