Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vše nejlepší do Nového roku 2014

31. 12. 2013

 

800x600.jpg

Rok 2013 utekl jako voda a a již jen pár hodin zbývá do jeho konce. S příchodem roku nového většinou lidé rekapitulují, dávají si předsevzetí či jen tak prostě se zamýšlejí nad životem. Se svou troškou do mlýna přichází pro své čtenáře a milovníky ostrova věčného jara i web grancanariaforum.cz  a jeho "sesterský" web www.grancanariaservis.cz

Loni jsem psal, že jsme web mladý a plánoval, co všechno se pokusíme v roce příštím pro své čtenáře udělat. Ne všechno se vydařilo, na vině jsou starosti redaktora a admina webu v jedné (mé) osobě, které mě přikovaly na delší čas na rodné hroudě. Pro rok příští tak budu opatrnější a ačkoliv jako optimisticky založená osoba nečekám žádné zásadní životní zvraty, přesto se plánování z taktických důvodů raději vyhnu :-). 

Nedá mi to však nepokusit se o malou rekapitulaci. Web je o rok starší a já bohužel také. Získal jsem jako redaktor nějaké zkušenosti a snažil se Vám, věrným čtenářům, přiblížit dění na Gran Canaria v co nejširším rozsahu. Fyzická nepřítomnost na ostrově mi sice znemožnila napsat větší počet "poznávacích blogů", o to více jsem se ale snažil zásobovát stránky aktualitami a krátkými zprávami, které nacházíte v rubrice "Aktuality ze života Gran Canaria" a "Bleskové zprávy z Gran Canaria". 

V roce 2014 se pokusím čtenářům vše vynahradit a odměnit je za jejich přízeň. Náš web podle statistiky webhostingu pravidelně navštěvuje přes sto čtenářů denně, populární jsou i naše facebookové stránky, i když je občas, já hříšník, tak trochu zanedbávám. Ale rodina na FB už přerostla sto členů a přiznám se, že to jsem nikdy ani neočekával. 

Vaše přízeň je pro mě závazkem do dalšího období a tak se budu nadále snažit přiblížit ostrov Gran Canaria nejen těm, kteří zde nikdy nebyli, ale i těm, kteří ho již navštívili a rádi a často se sem vracejí. A přiblížit ho nejen prostřednictvím článků, ale i fotografií.

Z loni slíbených věcí hned v lednu zavedeme na webu novou rubriku "Fotohádanka", kde jednou za 2 týdny budou mít všichni možnost uhádnout místo z ostrova, které je na fotografii. Pojmeme to jako soutěž a ti nejúspěšnější od nás odstanou za rok malý dárek. Tentokrát již zrealizujeme v roce 2014 náš plán na přiblížení ostrova prostřednictvím videí.  Určitě pak budeme pokračovat v našem seriálu o přehradách a budeme se také snažit více přiblížit tradiční grankanárské fiesty. 

Na "sesterském" webu www.grancanariaservis.cz představíme nové služby pro ty z Vás, kteří na ostrov přijíždějí. K odkazům na vyhledávání výhodného ubytování přidáme odkazy na cenově přijatelné letecké spojení, na základě zkušeností přidáme řadu nových výletů po ostrově a nabídneme i programy pro seniory a rekondiční pobyty. 

Plány tentokrát možná ne tak smělé, ale doufám, že reálné. Věřím, že Vám oba naše weby www.grancanariaforum.cz a www.grancanariaservis.cz přináší žádané informace a služby a rádi uvítáme Vaše názory či připomínky.  

Dovolte mi závěrem všem milovníkům Gran Canaria popřát příjemného Silvestra a vše nejlepší do Nového roku 2014. 

Budu se těšit na další setkání na stránkách GranCanariaForum.cz nebo na osobní setkání, pokud si při návštěvě ostrova vyberete některou z našich služeb z webu  www.grancanariaservis.cz.

 

Karel 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist