Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výměna lehátek na plážích Inglés a Maspalomas je dokončena

14. 2. 2018

 fotografie5737_resize.jpg

Před několika dny byla dokončena výměna  posledních z celkových 3.600 lehátek a 1.800 slunečníků na plážích pobřeží Maspalomas. V poslední etapě bylo vyměněno celkem 1.055 lehátek a k tomu 529 slunečníků.za celkovou cenu 150 tisíc eur.

Tím byl dokončen pláń radnice v San Bartolomé de Tirajana, kam největší turistická oblast Maspalomas patří, na kompletní výměnu zastaralých lehátek. Starosta obce Marco Aurelio Pérez věří, že výměna "poslouží k posílení image a přispěje ke zvýšení kvality turistického centra Maspalomas".

Lehátka jsou ve správě radnice od roku 1997, to tedy znamená, že zisk z jejich pronájmů jde plně do pokladny radnice. Stávající vedení radnice je názoru, že cena za pronájem je nastavena dobře a také že počet lehátek a slunečníků je vyhovující. S tím však nesouhlasí opozice z Nueva Canarias (NC), která navrhuje, aby se počet lehátek zvýšil a optimalizovala se cena jejich pronájmu. Opozoce navrhuje zvýšit počet lehátek na 5.500, čímž by se ročně do pokladny obce získalo navíc kolem 2 mil.eur. 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist