Jdi na obsah Jdi na menu
 


WIFI free na pěší zóně ve Vecindario

20. 5. 2015

wifi-free-vecindario.jpg

Je to již skoro dva roky, co bylo dokončena pěší zóna na ulici Avenida de Canarias ve městě Vecindario (Santa Lucia - MAPA). Tento projekt velmi rozladil obchodníky a majitele barů v této lokalitě, protože ztratili většinu zákazníků, kteří do této dopravně frekventované ulice zajížděly  svými auty. Nyní přichází město s nápadem, který by mohl pěší zónu výrazně oživit. 

Realizace veřejné bezdrátové sítě v pěší zóně Avenida de Canarias je "krokem v kvalitě služeb, které poskytujeme pro obyvatelstvo," řekl radní zodpovědný za "nové technologie" okresu Santa Lucia, Roberto Ramirez. Síť, která byla spuštěná tento týden, je v testovacím provozu a pokrývá 110 procent z celé pěší zóny.

Kromě pěší zóny bude wifi free brzy k dispozici i návštěvníkům nákupního centra Balos a jeho okolí a Mezinárodního windsurfingového centra a jeho okolí v Pozo Izquierdo (mapa), dodal Roberto Ramirez.

Cílem bezdrátové sítě, řekl radní, "je přinést občanům města a turistům, kteří nás navštíví, všechny informace o městě a jeho dění". 

Otevřená wifi, dodal radní pro obchod, Victor Garcia, "umožní lidem, procházejícím se na pěší zóně, občanům i turistům, být prostřednictvím svých chytrých telefonů nejen on-line či v kontaktu se svými známými prostřednictvím sociálních sítí, ale také si například stáhnou aplikaci města Santa Lucia, koupit lístky, ale třeba i seznámit se s nabídkou obchodníků, kteří na pěší zóně podnikají". 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist