Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představujeme Čechy na Gran Canaria

17. 9. 2013

 

genuine-refreshment.jpeg

Na naše forum se obrátil Martin, který s kamarády dorazil poměrně nedávno na Gran Canaria a chce zde podnikat a zůstat. Požádal nás o krátkou prezentaci svého podnikání, což opravdu velice rádi děláme. 

Martin má skutečně originální auto, poskytující,,občerstvení'' pod názvem Genuine Refreshment (web je ZDE). Jedná se o jediný originální kus na světě a představil nám ho takto. 

Víceúčelové retro vozidlo, které je schopné zajistit občerstvení v širším slova smyslu. Zákazník si může objednat toto auto například na oslavu svých narozenin, na svatbu, slavnosti obcí atd. V ceně pronájmu vozidla jsou vždy dva členové technického dozoru, personálu.

Pro zajištění takové soukromé oslavy, party, auto má: 5 kohoutů na točené nápoje z keg sudů - pivo, limo, víno atd.. 14 druhů točených alkoholických destilátů, (vše dle volby zákazníka), gril s udírnou na pečení steaků, klobás, ryb a mnoho dalšího, pro ty nejmenší nabízíme cukrovou vatu, točenou zmrzlinu (tři druhy), jako specialitu máme smažené bramborové spirály.

Celá akce může být doprovázena hudbou, jelikož máme výkonný hudební aparát v zadní části vozu s bezdrátovým mikrofonem a nepotřebujeme ani elektrický proud, jelikož ve voze je umístěna elektrocentrála pro nezávislost provozu kdykoliv a kdekoliv.

Tak neváhejte, mrkněte na Martinův web nebo facebook a objednávejte. 

P.S. Pokud má někdo další zájem o představení svého podnikání, stačí napsat na grancanariaforum@seznam.cz

 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist