Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

12. 3. 2018

13armstronaldrin-bailando_ampliacion.jpg 

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas (informovali jsme ZDE), zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.

Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019. Milovníci karnevalů mají tak dostatek času naplánovat svou dovolenou, zakoupit letenky nebo se rozhlédnout po výhodném first time zájezdu.

Většina účastníků letošního karnevalu se shodla, že organizátoři uspěli na výbornou. Doprava v oblasti nebyla až na zácpy na dálnici GC-1 zcela ochromena a také úklidové práce byly vyřešeny již během noce. Neodošlo také k žádným potyčkám a vyjma kontrol věku některých podnapilých adolescentů nemusela policie výrazněji zasahovat.

Společně s termínem příštího karnevalu bylo zveřejněno i jeho motto, tedy spíše základní myšlenka. A tou je Měsíc. Příští rok to bude již neuvěřitelných 50 let, co stanula noha člověka na jediné známé přirozené družici Země. A právě Maspalomas bylo jedním z míst, přes které kosmonauti Armstrong, Aldrin a Collins komunikovali se světem.

O roli satelitní stanice Maspalomas, ale také o návštěvě posádky Apollo 11 na Gran Canaria a jejich pobytu v hotelu Oasis v Maspalomas se můžete dočíst na našem webu ZDE

Foto : Neil Arnstrong a Buzz Aldrin tančící v rámci fiesty na Gran Canaria

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist