Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karneval Maspalomas 2019 začíná!

12. 3. 2019

maspamoon.jpg

Již jen dva dny zbývají do zahájení Karnevalu Maspalomas 2019! Vše vypukne v obchodním centru YUMBO  již tento čtvrtek (14.3.2019) a diváci se mají na co těšit. Čeká je největší pódium v historii a několik velkých párty.

Jak se zájemci dozvěděli na tiskové konferenci, pódium má 460 m2 a s motivem letošního karnevalu „Maspamoon“ (na počet 50.výročí letu na Měsíc a role Maspalomas v této dějinné události) podle návrhu Christiana Rodrigueze bude nasvíceno žárovkami o kapacitě 100 tisíc watů. Ozvučení zajistí reproduktory o výkonu 40 tisíc watů a přes 100 m2 bude mít velká LED obrazovka. Za přípravu jeviště je zodpovědná společnost Sonocom.

V průběhu otevíracího večera bude divákům představeno 10 kandidátek na volbu Dětské královny, 13 účastnic, které budou usilovat o titul Královny karnevalu a pět kandidátek na titul Babička karnevalu. Kvalifikace na volbu velmi populární Drag Queen se koná příští úterý od devíti hodin večer.

Velká změna je v termínu volby Dětské královny, galavečer se uskuteční na žádost rodičů tentokrát v sobotu 16. března, aby účastnice nemusely druhý den do školy.

Tak jako v předešlých ročnících i letos bude karneval v Maspalomas přenášet španělská televize. Z volby Královny karnevalu, Dětské královny i Drag Queen bude dokonce přímý přenos na kanálu TVE2.

Program karnevalu obsahuje nejen volby královen, ale také čtyři velké párty, které se konají 15., 16., 21. (po volbě Drag Queen) a 23. března. 22. březen je Den turistů, jehož součástí je také pártyvečer.

Velký karnevalový průvod se koná v sobotu 23. března a den následující karneval zakončí rozloučení se sardinkou. 

Vše o programu karnevalu majdete ZDE, včetně promovidea

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist