Jdi na obsah Jdi na menu
 


Norwegian odstartoval prodej letenek na letní sezónu

19. 1. 2016

norwegian-low-cost.jpg

Norská nízkonákladová letecká společnost Norwegian patří již delší dobu k významným hráčům na kanárském nebi. Zejména po té, co na podzim zahájila lety mezi kanárskými ostrovy a španělskou pevninou za mimořádně výhodné ceny. Lety do Madridu, Malagy nebo Barcelony tak měli a mají možnost kanárští rezidenti zakoupit skutečně za rozumné ceny (informovali jsme například ZDE). 

Aktuálně zahájila společnost Norwegian prodej letenek na letní sezónu (duben až říjen 2016). Lety do Barcelony tak začínají pro kanárské rezidenty od 24 euro, do Madridu od 28 euro a do Malagy od 27 euro za jeden směr. 

Tradičně cenově výhodné je u Norwegian i letecké spojení mezi Gran Canaria a Evropou. Norwegian jž několik let létá na Gran Canaria z Mnichova a zpáteční letenky nyní nabízí již od 119 euro za osobu. Za cenu od 59 euro za jeden směr se ale také dají zakoupit letenky z Berlína na Gran Canaria, i když ve většině případů jsou z Berlína dražší než z Mnichova. Obě německá letiště pak spojuje s Prahou autobusem společnost Student Agency. Doprava Praha - Mnichov - Gran Canaria a zpět se tak dá koupit již od 4.700 Kč za osobu. 

Zajímavé jsou pro Čechy i lety společnosti Norwegian z letiště Kolín/Bonn v Německu. A to nejen díky ceně za letenku Kolín - Gran Canaria, která se dá zakoupit v jednom směru již od 69 euro, ale také proto, že z Prahy do Kolína velmi levně létá společnost Germannwings (od 1 tisíce Kč za jeden let). A takový let je nejen cenově srovnatelný, ale zejména časově výhodnější, než autobusové spojení Praha - Mnichov. 

Při hledání vhodného leteckého spojení na Gran Canaria můžete ale využít nejen web společnosti Norwegian, ale také výborné české vyhledávače Královna a Pelikán, nebo nízkonákladového specialistu web www.azair.cz. Tak šťastnou cestu! 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist