Jdi na obsah Jdi na menu
 


200 euro pro návštěvu ostrova El Hierro

8. 7. 2014

 gobierno-de-canarias3.jpg

Kanárské ostrovy jsou velmi populární prázdninovou destinací, ale většina návštěvníků jezdí na známé "velké" ostrovy, jako Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote či Fuerteventura. Kanárská vláda se nyní rozhodla, že poměrně neobvyklou formou podpoří nejmenší z ostrovů - El Hierro.

Každý, kdo se nyní rozhodne strávit volný čas na El Hierro, má možnost si do konce července objednat návšětěvnickou kartu. Karta má hodnotu 200 euro a dá se s ní platit na El Hierro ve všech barech, restauracích, obchodech a podobně.

Kartu je možné si objednat na webu, který kanárská vláda, resp. ministertvo turistiky pro tento účel připravilo, ZDE. Nejedná se o žádnou loterii, ale o oficiální promoakci kanárské vlády, jak tento malý ostrov podpořit zvýšeným zájmem turistů. Web je dostupný ve španělštině, angličtině či němčině.

Karta samozřejmě neplatí pro rezidenty, ale pouze pro zahraniční turisty. Takže kdo má chuť poznat něco nového a chce strávit několik dní na ostrově, který  má skutečně co nabídnout, neměl by váhat. Na ostrov se dá jet trajektem společnosti ARMAS a nebo letět se společností BINTER CANARIAS.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist