Jdi na obsah Jdi na menu
 


British Airways spojí konečně Heathrow a Gando

28. 10. 2013

 

british-airways_4.jpg

Na Gran Canaria začala včera oficiálně zimní sezóna.

Jak sdělila včera společnost spravující španělská letiště, AENA, tuto zimní sezónu zahajuje britská letecká společnost British Airways novou linku mezi letištěm Heathrow v Londýně a letištěm Gando na Gran Canaria.

Tuto zimu plánuje British Airways 44 letů (22 tam a 22 zpět) a tím přepravit 7.128 pasažérů. Lety bude BA provozovat letadlem A-320 s kapacitou 162 cestujících.

S touto novou linkou zasiluje British Airways nabídku na poli letecké přepravy z britských ostrovů a řadí se tak vedle leteckých společností jako Ryanair, Jet2.com, Thomas Cook Airlines UK LTD, Thomson Airways, Monarch Airlines, easyJet, Norwegian. Všechny tyto společnosti nabídnou tuto zimu celkem 512.224 míst v letadlech směr Gran Canaria.

Vedle London-Heathrow však na Gran Canaria létají linky i ze 17 dalších britských měst, jako jsou Belfast, Birmingham, Bristol, Bornemouth, Cardiff, Glasgow, Manchester, Newcastle, East Midlands, Edinburgh, Exeter, Liverpool, Leeds, London Gatwick, London Stansted, London Luton und Robin Hood / Dancaster.

Poznámka redakce : Díky poměrně levnému a častému spojení mezi ČR a Anglií (Ryanair z Brna a Ostravy, WizzAir a easyjet z Prahy) se stává let na Gran Canaria s mezipřistáním na britských ostrovech zajímavou možností a alternativou zatím jediného přepravce Travel Service. . 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist