Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtyřhvězdičkové hotely se řeší i v Londýně

6. 11. 2013

 

veletrh-londyn-laguna.jpg

Prezident ostrovní vlády (Cabildo de Gran Canaria), José Miguel de Bravo Laguna, využil svou přítomnost na veletrhu World Travel Market (WTM ), který se koná do pátku v Londýně, aby zopakoval potřebu výstavby čtyřhvězdičkových hotelů (o problematice jsme informovali napříkald ZDE).

Bravo de Laguna v pondělí uvedl, že vedoucí představitelé evropských touroperátorů poukázali na nedostatek čtyřhvězdičkových lůžek na ostrově Gran Canaria. Zopakoval, že se jedná o velmi závažný problém a že Gran Canaria si "hraje s budoucností". Nové hotely mohou generovat více než 30.000 pracovních míst a na Gran Canaria by mohlo ročně přicestovat navíc více než milion turistů.

Bravo de Laguna zdůraznil, že veletrh v Londýně je jedním z nejdůležitějších na světě a že Gran Canaria má zde možnost udržovat mnoho kontaktů s cestovními kancelářemi a leteckými společnostmi. 

Podle jeho názoru, "je pro Gran Canaria ten správný čas, je velká poptávka a proto musíme nabídnout to nejlepší co můžeme, nejen slunce a písek, ale i kulturní, kulinářské, historické dědictví ostrova." 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist